Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto joj sad, nek ide materi svojoj.
To je najispravnije. Ja ne mogu da se druzim ili imam za prijatelja osobu koja se sluzi bilo kakvim rabotama koje sam ne cinim, a kamo li da budem u vezi ili braku sa nekim takvim. I na najmanji „miris“ moguce prevare ja to rjesavam po hitnom postupku.
Želim se zahvaliti DR Apati, čovjeku koji mi je pomogao da popravim svoj brak i natjerao muža da me voli više, ako imate bilo kakav problem u braku, možete ga direktno kontaktirati na -Email- [email protected], Također možete poslati Whatsapp/viber s ovim brojem (+66 81 302 8552), on je prava osoba koja će vam pomoći s vašim problemom u braku, želim vam sve najbolje.
Da su ranije godinu pomrli sve bi bilo lakše.
Nemoze se tajna ocuvat citav zivot. Sve sto ste varale izat ce kad tad na vidjelo hahhaha. I dabogda se i vama isto desilo.
uh.. Boze oprosti...
Rospija jedna
zar u 21. vijeku jos neko vjeruje u brak
sex 3 puta a mastrubacija 10 puta u toku sedmici
POKLON LJULJAČKA https://www.facebook.com/groups/630956740801164/
Pali mali nisi ti moj tip
da si ti bio dobar u krevetu ne bi ona tebe varala
@AhmetKosacaMladji nema ti to veze kad zene imaju po 1000 udvaraca, nece ti niko rec hebo sam ti zenu al kad ti opalis neku ona ce ti otic i rec zeni iz pakosti emotivne. Zene kurve osim pravih vjernica hanumica