Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolesno! Jednostavno receno\" POVECAJMO MORTALITET I UNISTIMO SAMI SEBE bez ratova!\"
Cuj \"stjeli\" hahahahaha...mali nauci se prvo pricati, pa se onda javi ;)
@@edo.ba Joj tebe, pa te reklame su namijene onima koji zele da se sexaju bez zastite ( a nisu spremni za djecu)... sta pricas mislis da su nas pola roditelji stjeli....nego smo slucajno ispali.... svi smo se mi trebali ABORTUS zvat...
ispade da su djeca isto što i hlamidija, sida i gonoreja. koji bolesni um je došao na takvu ideju. čuj, ba, horor sa djecom. šta su vam djeca tako skrivila da ih mrzite. a i ovi klinci što vrište za bombone su jedan u sto.
\"Spasite se od horora s djecom\"?A šta je alternativa tom \"hororu\"?Sodomija, homosekualnost, prostituisanje ili bilo koja manifestacija nemorala...?Ode svijet u helać !
slažem se sa Edo.ba i ostalim, ovakav odnos prema djeci ... najblaže rečeno neprimjeren!
Ove reklame su uzas! Zar se drustvo toliko degradiralo da mrzi djecu, i djecu vidi kao smetnju u zivotu? Sacuvaj Boze!
Ovaj Edo ga nikad nije ni umočio...
Joj tebe, pa te reklame su namijene onima koji zele da se sexaju bez zastite ( a nisu spremni za djecu)...ne onima koji zele djecu...ti se svakko svjesno sexaju bez zastite da bi zatrudnjeli
\'Spasite se od horora s djecom\', poruka je ove reklame za kondome. WTF
pa, mogu se sloziti sa reklamama gdje se apeluje na siguran sex kako se ne bi kakva bolescura navukla, ali reklame u kojima se poziva na NE RADJANJE su smijesne..... da su nasi roditelji razmisljali tako, da li bi smo bili tu, danas,jucer, sutra???
Svaka cast za pojedine reklame, neke su beton...ali dzaba, ne vrijedi...ljudska glupost nadmasuje sve!