Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo isto ko Panonica u Tuzli... rupa ilitiga bara :-)
Aj kako bih ronila u ovome joj merakaaaaaa
selma@slema: Zasto da ne rekreativno ronjenje? Jesi ikad ronila? Ocigledno nisi... Ne roni se u pitkoj vodi :) Ovo je sasvim ok za rekreativce, cak sta vise super. Kontrolisani uvjeti, stajaca voda, vizibilitet zbog toga dobar,.... Znaci ne mora bit voda ko na kanalima Discovery-ija, ovo je sasvim ok ;)
Prodajem najvecu rupu na zemaljskoj kugli zvana Sarajevo za 1.00 km :D
rekreativno ronjenje...u ovome??? WTF????????
Pa sto zivis u njoj majmune ako ti je rupa.. i jesi vala rudar, ostani pod zemljom ne izlazi, zagadit ces zrak....
Lazu. Najveca rupa u Evropi je BiH, definitivno.
mislim da nije rijec o eurima vec je cijena u funtima... http://www.dailymail.co.uk/news/article-1244899/Europes-largest-man-hole-sale-30-000.html
A ima li zivota na dnu?
Ja sam bio u jednoj kafani i cevabdzinici u Tuzli,zvala se \'pasa bunar\'..,mislim,nema vece rupe od nje :)
~34483 Eura. http://www.dailymail.co.uk/news/article-1244899/Europes-largest-man-hole-sale-30-000.html No, to je ono sto se pri takvim kupo-prodajama zove \"pocetna cijena\".
jel do mene ili je nemoguce da je ovo cijena? Mozda ste se zeznuli u naslovu cuj 35.000 eura