Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast ljudino, ne kontaju lindohani šta znači ljubav prema nauci i knjizi, da je to jedina stvar koja nas čini ljudima u pravom smislu, produhovljuje, razlikuje od hajvančeta. To nema cijenu, to nema kraj, to je trajan proces i nikad nije uzaludan, čovjek time ispunjava svrhu svog postojanja. Čitaj, uči, budi koristan sebi a i drugima, a ne luduj, žderi, grabi, i uživaj u strastima dok ne umreš! Aferim još jednom!
Lijep komentar
Pa upravo takvi kao vi se najmanje ponašate kao ljudi. Neka uživa u životu, igra se sa unučadima, putuje na mjesta gdje nije nikada bio, upoznaje nove ljude, proba nova jela i pića, to je biti čovjek a ne 90 godina svog života ne vaditi nos iz knjige, i šta je proživio sa 97? Manje nego neko ko ima 40 godina. A te diplome će odnijeti na onaj svijet isto kao ti što žderu i grabe
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Izgleda da nije cuo za Travnik.
Brat vegetirao učeći 😳🤣
Sretno i da se zaposlis aBd sto prije
Bukvalno ustao iz groba i uzeo diplomu. I sta sad?
ponos za čovječanstvo.
ZAMISLITE PUŠI MU GA JASMILA, A SINKA JOJ TARRE DOBERMAN NA COCAINU
8 i Seka na aparatima
Bravo dedo, sad negdje da dobiješ pripravnički...
Frajer služio mornaricu u Venecijanskoj republici
Bravo majstore sad sa diplomom lagano u smrt
On i Genjac išli u istu osnovnu
vjeciti student