Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...naše je pučanstvo mentalno rođeno u srednjem vijeku...u džepu smartfon, u glavi propuh.
Kod ove Okave,misao jos britka!Ime joj dokaz da ja Sorabske vere,eto starog dokaza,ko je narod najstariji!
http://www.pravda.rs/2015/01/08/pogledajte-naslovne-strane-lista-sarli-ebdo-pred-bombardovanje-srbije-1999-foto/ http://www.pravda.rs/wp-content/uploads/2015/01/Sarli-Edbo-1.jpg http://www.pravda.rs/wp-content/uploads/2015/01/Sarli-Edbo-2.jpg
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sta li su one sve predeverale, samo one znaju...
i ja sam iz srebrenice
Zato narod kod nas priča ko ima velike uši dugo će živjeti,ove su pravi primjer toga.
Top modeli!
Vako bi i nana u sekretara Zukica,da je imala centralno grijanje u rogatickom selu!
ABD,vako ce i Cvija u sledecem veku!
sMisao zivota Suvade Pasic!
Je suis Eleonora le stil !
Draga moja sluzbena kopija, jos jednom ne pricas dobro francuski, kaze se "je suis le style" bordel de merde....
Koja je sad prava ? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Greška u tekstu! Estrogen štiti žensko tijelo samo DO menopauze, s nakon toga je rizik od oboljevanja od kardiovaskularnih bolesti jednak kao kod muškarca.
Charlie Hebdou povecao popularnost za 60 000 000X kao i posjecenost :) Eto vama u klixu ideje da povecate posjecenost i citanost!!! OK je proslo i ono sa hdd i upadom policije. Posjecenost se povecala 500% Daj te kakvog bradonju pa makar kao skrivenu kameru napravite :D ima da internet bruji o tome :)
Ovo je samo marketinski trik kako da povecaju posjecenost i popularnost!!! Naveo sam da to bude kao skrivena kamera, al da objave tek nakon 2 dana da je skrivena kamera :) Isceniraju malo crvene boje, carapa preko glave i obavezno da se cuje Allahu ekber!!! jos ako imate kakvu licnu ili pasos nekog bradonje kojem ce to slucajno da ispadne dok vadi matke i slicno.
PUSTI KOMENTARE KLIXE JEBALE TE BABE OVE, PA NISU VAMA UPALI U REDAKCIJU...ups
Ko bi reko da je ova prva iz japana?
gdje je sloboda govora Klix-u?
Umri mlad i budi lijep leš
Kako god okreneš ne valja :)
Najbolja je ona, bolje biti pijan nego star :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)