Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po broju komentara keroljubaca i netolerantnim nasrtajima na normalne ljude koji više vole djecu, da se zaključiti da je DogsTrust u Sarajevu odradio posao za pseći biznis. Kerove vodaju uglavnom malogradjani kojima su na psećim tv kanalima objasnili da je to veoma kul. A jedna komentatorica kaže da bi neki trebali vodati krave! Možda, ali krave daju mlijeko, a kravlja balega je odlično djubrivo za parkove što se za pseća govna ne može reći!
Psi pronalaze drogu,spasavaju zivote kao pomagaci ljudima,pomazu slijepim ljudima,cuvaju kuce i jos dosta korisnih stvari,koje krave ne mogu raditi
@Onelove69 .... Bez krava milioni bi umrli od gladi, a bez pasa bi samo keroljupci alo tugovali. Šalu na stranu, nemam ništa protiv korisnih pasa. Imam samo protiv ovih pokondirenih što su im mozak isprali DogsTrust i pseći kanali i filmovi. Dobro je onaj Mostarac rekao: vidio Bošnjo na TV da je kul imati cuku!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
lijepo je imati ljubimca, ali danas ljubimci zamjenjuju djecu i porodicu...
.... this is ..... PUJDO !
Ja tebe bih iako ti stan miriše na ŠTENARU 😁
U naravi psa je da zapišava svaki čošak svog kruga kretanja. Da li u stanu to ne radi? Suzdržava se?
Seljakluk i malogradjansvo kipi iz svakog tvog komentara. Eto zapisava dodji da i tebe zapisa, mozda se opametis.
Ja bih došao da me ti zapišaš šećeru 🌼
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo su oni ljudi sto su samo sretni na slikama
Pas umjesto djeteta!? Bolesno! I onda kuknjava zbog migranata! Pas nije najbolji čovjekov prijatelj nego je to dijete jer ih u životu i u staračkom domu neće obilaziti hebeni ker! U Sarajevu je DogsTrust napravio veliku štetu i uveče vidim puno cura kako šetaju kerove.
Trebao doci neki cow trust, danasnjoj populaciji u Sarajevu bi vise odgovaralo da ljubitelji zivotinja setaju krave jer na krave navikli. Sta ce im pas, to je stetocina. A ako si evlad ili ti ga djete u punom smislu rijeci neces svoju mamu ili babu ni ostaviti u starackom domu pa im dolaziti u posjetu.
Na kilometar se vidi su su ovi likovi vegetarijanci, nisi religiozni ali su spiritualni, kupuju hranu bez glutena,...
sta