Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...mače, kapa dole :)...k'o šećer slatko...
Kamo sreće da je Tihić ovakav...
Oj verujte mi nebi zeljei imati ovu macku, nraste i do 20 kilograma ( sam slatka dok je mala) i opada joj pun dlaka, a kada naraste grize sve ukucane :)
Fakat i jesu drama prava, same naucile otvarati vrata, pogotovo kad je hrana u blizini :) obavezno moram zakljucavati vrata, inace eto ti belaja.. :) Sta ces razmazili smo ih pravo, topli dom i hrana u jednom ;)
@MACE FACE: a namazane ti macke..drama je..mnjauce rekao bi covjek zalost ne zna se vode napit i onda strasan skok :D drama je!
Pogledajte ovaj video do kraja pa se uvjerite u onu teoriju spretna kao macka... Sigurno cete se od srca nasmijati :) Jedna od mojih maca akrobata http://www.youtube.com/watch?v=xqbfVA9KWrU
bolji je grumpy cat !
Pitanje za ove idiote sto bi nabijali nogama i pekli u tavi. Kreteni jedni ako ste takvi frajeri de nabijte nogom njene rodjake lavove,leoparde ...... Uff sto bih to volio vidjeti!!!!
ovaj huu nije normalan,hoces da ja tebe nabijem nogom,jeli mangupe pa da budes manji od makovog zrna.Koji si ti imbecil koji nije zasluzio da zivi,pu kretenu jedan.
...ne volim macke :( volim pse:)
Mace su apaurin.(gdje li je moja sada,ccc):D Za ljubitelje mačaka preporučujem društvenu stranicu maksuz samo za mačke: catmoji.com Ako nekome treba 'poziv' kako bi pristupio stranici, nek se javi.
kako bi ga slatko nabio nogom
iskreno mislim da nije maine coon.
mace ko mace... prije bi rekao da je do fotografa?
E moj ameru. Nemoš ti nas Bosance levatit.
Prelijepaaaaaaa i najsladja macka ! Da mi je ovakvu jednu sve bih cure imo :P HAHAHA
Rasa macke je Maine Coon.