Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AHAHAHAHAHAHAHA HILJADU LEVATA
BUuuuuuuuuuuuuuuu, hahahahahhahahahahahhaha... e jeste poletili... :))))
I ja sam bila musko. I volim mijenjati partnere. Najcesce ih nadjem preko neta. Obicno su ozenjeni ili su u vezama dugim... Mozda je i neki od komentatora koji se zgrazava bio sa mnom. Hvala na pzanj.
HAHA GDJE SU SAD ONI STO SU GOVORILI DA BI BILI 1001??? HAHAHAHA
Najpoznatija britanska ovisnica o seksu Crystal Warren, koja je otkrila da je spavala sa najmanje 1.000 muškaraca, otkrila je da je i sama do prije šest godina bila muškarac. Crystal, koja je rođena kao Christopher Snowden, 2005. godine se podvrgla operaciji promjene pola i postala žena. 2005. prije 6 godina???? Mislite 7 matematicari???
Ja znam domacih ljepotica sto cvrsto idu ka ovom tronu.. :)
Ljudi, je li ovo k.u.r.a.v.a ili k.u.r.a.v.a.r?
pa ja sad nista ne kontam... kako su je taslacili ako je imala kuronju, onda je od 2005 ih imala 1000? glupa sam ne napaadajte me
Pazi s kime spavas:)))
jel on(a) ima cetvrtastu pitchku?
na pitanje da li je to rekla svojim ljubavnicima odgovorila da je niko nije ni pitao. kakvo je vrjeme doslo sad moras pitati jel zensko jbt nemozes ni u sta bit siguran.
Predomislio sam se.. ipak ne bih da budem jubilarni 1001
Koliko se sjecam ovdje su se neki nasi javljali da bi je opalili hahah
I Ela Sakic je spavala sa hiljadu muskaraca pa sta fali
Zato muskarci ubuduce dobro procijenite svaku ima li ikakvih crta nekadasnjeg muskarca, evo ja ovu da sam vidjela odmah po karakteristikama lica ponajvise nosa dala bih zakljuciti da se radi zapravo o \"muskarcu\"... Ima tu nesto dzaba!!!
Pa i mi prije nego smo postali navijaci bili smo ŽOHARI... ŽOHARI 1987 MI SMO DIVOVI !!!!
Navuko ih na tanak led hahahahahahaha