Zanimljivosti
422

Najpopularnija porodica na internetu organizovala konferenciju za medije, djevojčica ukrala show

Klix.ba
Jedna od najpopularnijih porodica na svijetu bez sumnje je porodica profesora Roberta E Kellyja. Iako se urnebessna situacija u kojoj su četverogodišnja Marion i 9-mjesečni James "uletjeli" ocu u intervju za BBC, a zatim je njihova majka Jung-a Kim pokušala spasiti stvar čineći je još smješnijom, desila prije šest dana, ova porodica i danas uživa u velikoj pažnji.

Nakon što je ponovo gostovala na BBC-u, porodica je zbog velikog interesovanja medija odlučila održati konferenciju na kojoj je glavna zvijezda bila djevojčica Marion.

Na konferenciji na Nacionalnom univerzitetu Pusan pojavio se veliki broj medija, a obraćanje je sve vrijeme prevođeno ne korejski. Profesor Kelly je kazao su oni obična porodica sa dvoje djece koju jako vole, te da su sretni što u nasmijali mnoge.

"Žena na videu je moja žena ne dadilja. Ona nije koristila previše sile u izvođenju djece iz sobe, ljudi to pitaju. Samo je željela da intervju ostane profesionalan. Djeca nisu povrijeđena. Marion je na video pita zašto to radi jer naša djeca nisu navikla da se tako ponašamo prema njima. Također, nisam gurao Marion nego sam je pokušao pomjeriti iza stolice. Tamo se nalaze igračke i knjige i nadao sam se da će se igrati dok se intervju ne završi", kazao je Kelly.

Dodao je da je nosio hlače tokom intervju, te da nije ustao i reagovao kad su djeca ušla u kancelariju jer je pokušavao spasiti intervju.

"Nismo se svađali nakon intervju i nismo kaznili djecu. Mislili smo da nas više nijedna televizija više neće pozvati. Nemamo komenatara na analize videa na društvenim mrežama", rekao je profesor.

Show na konferenciji svojim ponašanjem ukrala je djevojčica Marion koju su mnogi prozvali virlanom zvijezdom i modnom ikonom zbog popularnosti odjeće koju je nosila onog dana kad je prekinula očev intervju.