Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazu kod jednog našli nokiu sa jednom crticom na bateriji.
SRBI, od njih je krenuo dunjaluk, zar ne !?
Sta vam je ba, kad je faraon cuo za piramide u Visokom, dosao da vadi rodni list
U Visokom vec godinama otkopavaju tunele za bijeg kraljeva ko fol piramide ,ako i jesu davno bi ušli u prostoriju ili neku komoru unutar piramide ,a zna se da svaka ima prostorije i uvijek su bile opljačkane samo u Visokom nema .Nego držite se vi vašeg suđuka.
Tutankhamun dolazi u Visoko da vadi rodni list..
Ba ili Bog Ptica je i grafem arapskog pisma. Ra ili staroegipatski Bog Sunca takodje je harf arapskog pisma. Ako zelite da se bavite egiptologijom, najbolje vam je preko semitskih jezika jer cete imati siri dijapazon. Starogrcki jezik je u direktnoj vezi sa prasemitskim ili protoarapskim jezikom iz kog je i izveden. Dovoljno je da pogledate prva slova alfa i beta odnosno alif i ba.
@Libertino Mislis .ba
Jos imaju bankovne kartice😂
Ostavite vise te rahmetlije na miru! Niko ih nedira hiljadama godina i sad se nasli vi, grupa istrazivaca da im skrnavite mezar.
Trebaju Egipcani pripaziti na te mumije da ne bi Munira i ekipa to pokupili i zakopali u Srebrenici
Ovo rođaci od ovih iz Visokog