Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ove naše haustorske manekenke prave
Ona je san svakog kineza.
;)
:))
Jesam vala. A, ni trunke pelinkovca nisam okusio. Ja vidio ono \"S\" pa sve konto da je to srpsko drustvo alkoholicara ;-)
E, nemoj hljeba ti, nisi valjda ? :-)) Oš to da bidneš ko DEsnica Radivojević :-)))
A, zbog nje sam glaso za SDA. Doduse pismom. Ne znam jesu li ga dobili jer nije bilo markice na njemu ;-)
Ja jedino da ti ponudim Pelinkovac :-)
Melinhovac meni treba. Melinhovac ;-)
Ako ti baš bidne teško, naleti do mene da se olešimo r.e.i.s.ovačom (to ti je džamijsko pivo, 0.0 % šejtanskog alkohola) :-))
Ništa brate po vjeri, ne daj se. Ima za tebe ona od Miroslava \"Nije život jedna žena\" :-) Samo, nemoj pogrešno shvatit, pa da zaimaš harem. To može samo Suleyman (a nebi ni on da mu nije gardijska brigada u haremu) :-))) POmoz bog ti i sreća junačka :-)
Uvelo je lice meni jer ga dado jednoj zeni ;-) Steta! A, mogla je imat kljuceve od mog traktora i ne patit se na njivi. Ajd da te ne mucim svojom sudbinom :-) Ako Meliha naleti posalami je ;-)
Aha, sad sam upućen u detalje. Pa što bolan propade, ko kauč ? :-)) Dokaži joj ljubav, pa se pređi na islam u onoj Prištinskoj džamiji :-) Ja ću ti obezbjedim oklopnu pratnju :-)
Meliha ti se, prijatelju, predstavlja ko Melisa. Ima ta sve boje na sebi al ni jedne sa srpske zastave. ;-) A, bio sam spreman za nju da se krstim u dzamiji ;-)
@.... Pratiš li nas :-*
Odumiru mi one možđane ćelije. A i nisam ih imo puno :-))
Nego Srbine brate po vjeri, ko ti je ta Meliha ? Malo sam ti kratak sa pamćenjem, zaboravljam.