Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prodajem pelenu Pampers iz 1994. godine. Sav sadržaj očuvan i u dobrom stanju.
Nikad necu zaboraviti stavio ja da prodajem ps4 + 2 joysticka i 2 igre original kad mi lik se javio kaze hoces zamjenu za vazdusnu pusku😭😭😭😭😭
Prodajem maglu.
E bay je glup bar za kod nas. Postavis oglas i platis u prosjeku 20 centi za svaki predmet koji prodajes, a rijetko kad ko otvori i da procita. Cesto ni jednom niko ne procita. Na pik (olx) postavim oglas BESPLATNO , procita se stotine puta i cesto se i proda. Jos nema vremenskog ogranicenja kao na glupom e bay. E bay za nas je dobar samo za kupovinu.
Ocigledno su mi dali minuse koji nikad nisu nista pokusali prodati na e bay.
@whey prvih 20 itema na ebay je besplatno, u max vrijednosti mislim 1200$
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Moze li zamjena za nesto sa profila ?
Ima svakakvih debila :) Nacistički koncept eugenike je stoga vrlo zanimljiv. Takve debile je potrebno odstraniti, barem kastrirati da se ne razmnožavaju više.
Kud ga nije bilo 92ge
voda iz 1977 u plasticnoj casi......irbetim se
Treba promjeniti naslov u "Najveće budale koje su kupile ove stvari"
bas...gori su oni koji kupuju....
Puno su cudnije stvari prodate na piku... :)
Tipa svaki drugi artikal tek registrovan orginalna kilometraza i extra top stanje svi servisi tek uradnjeni :D