Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pametan neki duh,pravo otiso u pab....
montaza! ono sto kamere snime tokom noci pregleda se samo onda kad nesto fali i nije u redu. Drugo otisao je u putnicku agenciju :) Naravno!!!
morao da je gazdi pao posao u pubu :D
ma smijesno ba
Ovo na kraju je najnaivnije, kao ode kroz prozor.:) Providan trik, al\' eto vlasnik dobi reklamu u cijelom svijetu.
daj smo pogledajte na snimci , duh se sporo krece kao prvo i kao lag na igri preskace i odjednom procepi kada je bjezao ... a kao najvaznije onaj ko je radio na tom snimku je preofiran fol duh pobjeze kroz prozor hahahah nidje veze zar nije mogao nestat u pod il tak nesto malo kreativnije :D FAKE IZ AVIONA SE VIDI!
a Pub-a i govana, eki u 00:00 zatvoren, da ovo nije u sarajevu mozda ?
Ne mogu da vjerujem,pa Casper je stvaran!!!!!!
sad bi pametni ameri rekli da je to Michael Jackson....dos\'o co\'ek popit pivu....!!!!!!
jao smeca
pa valjda fora sa duhovima i jeste u tome da nemaju sjenke
ako je kamera snimila duha, kako to da nema sijene, po stolu ili po podu... Ako je vec vidljiv dih, mora imati i neku vrstu sijenke... a po ovome kad gledam isto prava namjestaljka, jos kamerom ekran snima, znaci nece da prikaze orginalni snimak, jer bi slika bila bolja - skontalo bi se da je namjestaljka
E moj srbo nisam znao da si tako gl.Up....vidis da snimaju kamerom monitor....LOOl koji si de,bil :)
mere bit bidne.... a za ove sto pisu kako se kamera trese, kako neko bjezi iz gornjeg desnog ugla itd.... ocigledno je ovo snimano kamerom sa ekrana.. ako se malo bolje zagledate, moguce je i da je snimano sa nekog laptopa u sredini se vidi kamerica (plavkaste boje) a vidi se i plasticni okvir monitora.... sama kamera koja je zabiljezila ovo sto je zabiljezila se ne pomjera!!!! nekad nije lose pogledati dva puta da se uvjeris.....
negdje ok 15 sec, u desnom cosku se nesto pomjera, kao da neko bjezi iz kadra, smijesno