Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa majmuni namjerno je u pitanju bio misspelling.
Da je ova paket ostavio neko iz arapskih zemalja,bio bi belaj,nema veze sto u njemu nema nista,ovako,nikom nista...jeb ga,takva je americka politika.
JE-BE-MO I MI TEBI STARU U PAKASH, SAMO STO JE NAS MALO VISE, KOJE ORGIJE BURAZ, STARA TI JE PRVA LIGA, JEST DA JE TEBE TAKVOG DE-BILA OKOTILA, MOZDA TE PUSTIMO DA GLEDAS HAHAHA;-)
Do sada sam jeba..vo staru AKADEMIKU, od sada cu jeb..avati administratorima ovog portala zato sto ne filtriraju glupe i uvrijedljive poruke, koje na kraju krajeva kvare imidz ove stranice !! Jeb.;em vam staru u pakash !!!
zar se tako speluje \"sumnjiv\" na engleskom ?
Mora da je neki sa Sa-x cim je pogresno napisao \"sumnjivi\", ili je kao htio da aludira da je neki nepismeni \"strendzer\"...
Ono nedavno je iscenirano u organizaciji tajnih sluzbi. Zbog ko zna kojih razloga da se javnost drzi u strahu. Evo dokaza da niko nema vremena da gleda \"sumnjive stvari\" unaokolo nego se primjeti samo ono sto \"neko\" odluci sta je vrijedno primjecivanja i u odredjeno vrijeme.
shoba ruulez:P
Ovo mora da je Shoba postavio.
nije napisao sumnjiv paket na kesi, vjerovatno da bi dosla sva sigurnost na tom mjestu od policije do hitne itd...al ovako wtf?