Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajmo ga kupiti samo radi ciganluka da se šepurimo po jadranu kao za vrijem Tvrtka
evo dajem 100 km,ni fenninga vise...da ga parkiram u neum,da prepandem komsije
nemojte @bosancheros-a ..i on bi volio da nije gloop ali de,-takav je kakav je a ovaj prijedlog za njegovu slatku mamu podrzavam.. dva glasa od mene
neka ga dzeko kupi pa da se on in spaha kurce po dubrovniku
ohhooo koliko para da kupim alena mi djene...cetvrtan bob marly i mariJuana party,tecno za partyzane i speed djabaluka,subota isto,nedelja dozivanje i po lajna bijelog svim djevojkama...ohoooo...navali narodeeeee
ja mislimd a je ipak mnogo bolja ideja da ovo bosnjački establišment pretvori u nočni klub gdje će tvoja stara biti zvjezda večeri, sedam dana je besplatno karaju, plus osmi dan gratis.
\'ta ce HMS Ark Royal
Sta ce nam ovo smece s kojeg je sve oruzje uklonjeno. Bolje da ulozimo pare u fabriku pa napravimo nesto drugo. Na primjer bezpilotne letjelice ili satelite. Ali vidim jos nisu ni zavrsili software za kontrolu lijeta pa placamo 22 miliona godisnje da to drugi rade za nas. Prioriteti, prioriteti, prioriteti. Pusti ovo smece.
hajmo dijasporo naučite nešto od židova i albanca i kupite armiji jedna razarac da se igramo sa okolnim vlasima malo:)
evo od mene 100 arakaaa !!
jel gadafi nudio koliko para?
Dobra stvar za dodika, da dzaba ne ceka dok se napravi aerodrom u Trebinju...
koja ideja.... pretvorit ratni brod u nocni klub............ vrh