Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix: Evo da vam pokazemo avione kojim nikada necete letit, onako cisto da vas malo zaj*ebavamo...nemam para za 'obicni' a kamo li za ovako nesto :P
Trebali ste poslati brosuru tajkunima, a ne nas zajebavati.
E ovo treba traziti na flightrada24 i rusiti bez milosti a ne jadnu maleziju i normalan svijet. Za let od desetak sati platiti 20000, a usput je pripadnik arapskog naroda i satro vrti tespih kao veliki vjernik, e takav ne zasluzuje da zivi.
Achtung, Achtung, ein animalischen sex, mit die zwei Penzioneren, Sport und elegantisch oder extravagantisch ..... Nisi me voljela u ono vrijeeemee :)
Opaaa. Eargasm
Šteta ako leti preko Ukrajine.
po hiljaditi put na ovu temu... klix ima neki aero-fetish
Da da, i ja sam nesto slicno komentarisao ima vec nekoliko mjeseci. Samo ipak moram priznati, ti si to duhovitije rekao. Hahh... cuj aero-fetish...
pa, samo pogledaj sa desne strane shta je sve "povezano" sa ovim textom... otprilike 80% chlanaka klixa lol
Stavili slike da malo parimo oci :)
i to neko mora :D
brate let kosta kao moj stan
Sestro, izgleda da imas zavidan stan!
ko u grasovim travajima
Da smo mi UAE i da imamo naftu ko zna sta bi bilo :)