Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa sta ? ja imam ogromni ljiljan preko ledja , pa nikom nista :D
ovako cu ja grp NK HRIDA istetovirati
Dzabe mu tattoo ako Manchester promijeni grb :D.
Seljak! :-D
Imam i ja na kiti istetovirano \"Pozdrav iz Zavidovica\" pa sta? :D
hahah cuj ovog konja kaze trenirao sam sve razlicite sportove hahaha kakvih sportova imate raznih dobro dajte mi dav razna hahahahaha
@ja Sine mamin, ko te pita koliko jezika znaš i o kakvim to ti mangupe raznoraznim sportovima pričaš. I ko ovdje priča o politici. Al eto kad si toliko načitan i svestran, ajde molim te ostavi mi broj na Sax-u da te malo preslušam. Da se nađemo da vidimo o kakvom ovom dudlanju govoriš. Ajde molim te kad si toliki mangup!
vazda je bilo papaka, ali prije nije bilo interneta da saznamo za njih
pa gledaj vola moze istetovirati kubik pijeska i mješalicu
@ Karbaj znam tri jezika i znam mnogo vise stvari od tebe. Ko si ti da tvrdis da si pametniji od mene. Trenirao sam gotovo sve razlicite sportove i znam garant nisam glasao za stranku koja je vec bila na vlasti zato mi ga dudlajte bijednici jedni,
We love United we do Oh United we love you.
isti batkoo....samo drukciji skrozz:P:P svaka cast:D
Ja cu istetovirati grb FK Vrbanjuse,ipak mislim....xD Ako time ne dokazem vjernost klubu,onda nista.
vrlo lijepo izgleda, vjerni navijač
mamicu mu njegovu
Hahahaha..koje smeće englesko, i to one najniže klase kao 95 % engleza..pinta pive, pub i m.utd..nadam se da mu se neće desiti stvar kao jednom navijaču Arsenala 96\' kad je retard istetovirao grb na prsima, a ovi lansirali novi grb za 7 dana..hahhahaha..
odlican grb, UNITED ce da dere mali shity!