Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BOLEST
3. slika je najjaca
ova prva bas seksi, ostali da se pomaknes s mjesta.
Pa za naše djevojke su ovo normalne fotke. Prči usne i izbaci sise, uvij se što više možeš.
sace lgbt zajednice navaliti ne da putin pederima ni blizu Rusije heheheh TAKO I TREBA stace mi se kriviti jos oni po televiziji da mi izgori tv a nov ;)
Selefija olimpijada :DD
e sad jedva cekam da vidim fotke nasih selfija npr kako se snimaju dok skacu u miljacku
Smucalo je dao negativnu ocjenu tvom komentaru "@smucalo hajde objasni svima nama kako da si to damo..." Smucalo je dao negativnu ocjenu tvom komentaru "e sad jedva cekam da vidim fotke nasih selfija npr..." Smucalo je dao negativnu ocjenu tvom komentaru "@smucalo hajde objasni svima nama kako da si to damo..." smucalo smucalo mozak si pobucao :D
Smucalo je dao negativnu ocjenu tvom komentaru "Smucalo je dao negativnu ocjenu tvom komentaru "@smucalo..." hajde samo ti nastavi meni pucat thdn i sam sebi thups :) a to za samare cu shvatiti kao prijetnju :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)