Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E j..i ga sad
Mozemo li pogadjati sexualnu orjentaciju autora ove besmislice?
biseksualni muškarci se he.bu sa muškarcima, \"biseksualni\" delfini se ne he.bu sa drugim mužjacima samo sa njima intenzivno surađuju.
s guza do suza
Delfini sad pravac Beograd i parada
jbote ja id iotskog rezona - znaci ako su (vec je poznato nasiroko) delfini visokodrustveno-socijalne inteligentne zivotinje - zakljucak je da su ped eri.... e se rem vam se u zakljucak jbote led.... koja se sve go vnarija nece isprosipat da se afirmise ljudski pederluk.
Nigdje u tekstu nisam pročitao da su bise.xualni, koliko znam bise.xualnost je općenje ili ti ga se.xanje s oba pola, ovdje se govori samo o jakim vezama unutar delfina, a ne parenju, što je i nemoguće ako se imalo poznaje biologija delfina.
\"gay\" ne mora biti ok, ali \"bi\" je vise nego ok i ni slucajno ne sluti na bolest!
Soroš naredio EU, a EU nama, prijatelju. Niko više ne smije pričati protiv pedera, pa ni vjerske zajednice.
hihi bas su slatki
@Bosanac (ovaj prvi): Pa ti nisi svjestan kakvu glupost si izvalio. Jer od svega postoji muško i žensko, nema to veze sa abrahamskim religijama, to je činjenica. O majko mila paćenika...
Ja stvarno ne razumjem zašto je www.sarajevo-x.com ovoliko temetski opsjednuto temema pederluka. malo malo pa ovo o pederima ono o pederima na različite načine. Čak ako se ovdje očituješ protiv pedera nisi dobro došao jer izbrišu komentar ili ga ne objave uopće.
bosnjak sam ali ovo direktno razvaljuje sve ABRAHAMSKE religije, koje kazu da samo postoje musko i zensko svake zivotinje. Islam i Pravoslavstvo idu u kantu za zmece od prve.
Suvise glupi komentari za naj pametnija bica pod vodom \"DELFINI\"
De prestanite više propagirati pederluk kao nešto normalno i prirodno. Znamo da vam je Soroš zaprijetio i dao vam para, ali ipak - delfini??? Daj ba...
Ljudi pa samo u naslovu pise da su delfini biseksualni, a ispod objasnjava kako muski delfini imaju jake veze,sad ce reci i da su mravi pederi jer imaju jake veze medjusobno ili pcele lezbejke..
@tito: Nije bolest, u pitanju je poremećaj seksualne orjentacije. Da ne pričam o tome što lažeš jer vjerske knjige ne kažu da je to bolest, a pogotovo ne kada su u pitanju životinje.