Pored toliko djevojaka
0
Muškarac osuđen zbog seksa sa konjem
Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zene nikad ne osudjuju a toliko konjeva............ ahhahhahahaaahh
Cuj nasli su povrede na konju? Pa da li je moguce da je covjek toliko obdaren i da kobilu jednu povrijedi svojim spolnim organom?
Pita uciteljica malog Muju-Zasto nisi jučer bio u školi? -Tata je vodio kobilu pod konja ,pa sam išao s njim -Pa zar niej tata mogao sam -Ma jeste al sigurnije je sa konjem
Hvali se covjek ženi:-Ja mogu ko konj -Ma ajde bolan,,,-obradova se zena -Stvarno ,,,njIiaaaaa
%%%%% KONJU MAJKU
šaptač konjima
@Bosanceros sto si glup b te ne ubio. ni mati te ne vole. mars
Ova me slika podsjeća na vic.Haso se slikao sa dva konja,stao između njih.Šalje majci sliku i pismo.Kaže u pismu majci.Majko slikali smo se nas trojica.Ja sam ti majko ovaj u sredini.
ha djevojka ha kobila isto je to ahhahahahahah
@ado VIC JE DOBAR ALI AKO SI BOŠNJAK NEMOJ VIŠE PISATI TAKVE VICEVE JER NAS JE ŠALJENJE NA VLASTITI RAČUN I MNOGO DRUGIH STVARI DOVODILO U INFERIORNI POLOŽAJ U ODNOSU NA KOMŠIJE SA ISTOKA I SUSJEDE SA ZAPADA....ZAMOLIO BIH TEBE I OSTALE DA TAKVE VICEVE VIŠE NE PIŠU.HVALA LIJEPO.
điiihhaaaaaa covicuuu
HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HHIHHIHIHIHIHIHIHIHIHIH HOHOHOHOHOHOHOH
E moj Obiliću na šta si spao...
Prevario me sa konjem... Isto kao sto je moja mama prevarila tatu, pa se ja rodio.
MOMAK JE INAČE DOPREDSJEDNIKA HDZ ZA ŠKOTSKU
Jel\' bio SENDER ili RECEIVER???
Ne zna se ko je ovdje bolesniji, ovaj idiot sto seksualno zlostavlja zivotinje ili ovi nasi, mentalno poremeceni idioti, sa svojim moronskim komentarima... FUJ!