Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kakve sam sreće pronašao bih 150 000 žohara..
Hahahahaha
Hajmo i mi da budemo ovako pošteni kao Nijemci, možda nas onda krene u životu!
To je čuvao i krio muž od žene koja nije znala raspolagati s novcem. Muž umro a žena počela prodavati imovinu ne znajući za skriveni novac.
Budala.
Ja levata braco mila🤦‍♂️
Ne kontam komentare ove “zato je Njemačka tu gdje jeste a mi tu…”!?! Očigledno niste upratili i čuli za naše ljude koji su tako vraćali nađeni novac od više stotina hiljada KM! Redžo i više puta! Kad uporedimo standarde, to je kao da je neki Nijemac vratio milionski iznos… Prema tome, imamo mi mnogo poštenih i časnih ljudi… ali slabo ih cijenimo i pričamo o njima!
Živo me interesuje sta bi naša police uradila sa takvom svotom novca??
💞Ljepota ljudskog
Sta sam ja do sad vratio gotovine i novcanika sa karticama i u njima pin kodovima za kartice i nistaaaa mi ne ide kako treba u zivotu.
Ja u ovo ne vjerujem.
Njemacki Redzo Hamzic...
Vidi se da je neki Sandžo.
Daj malo.
sto nadjes ne kazi sto izgubis ne trazi
Jadni ljudi, šta se sve dešava
Koliko moras imati eura da zaboravis gdje ti je 150.000
Ja se razbolim kad ovakve stvari cujem