Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad će mu u RS-u dići spomenik
bolje ispasti glup nego kroz prozor...
Bolje biti pijan nego star :)
Pao sa devetog sprata na beton i onda samo ustao i otisao u stan.Da li stvarno ima neko da vjeruje u ovo.
mislio covjek da je piò red bul
ovaj se uspjesno prizemljio
I pad je let....
Eto ko kaže da je alkohol šteti zdravlju trijezan bi bar pogino!
Vjerujemo da je pao sa flasom koja se pri tome nije razbila, cim je nastavio pit.
Nece ni Bog svašta
bilo bi i u nas da imamo zgrada sa 9 spratova
alkohol je najvece zlo i najgora droga, univerziteti su objavljivali radove. kanabis pun ljekovitih svojstava pa nam ilegalan 😔
zabraniti alkohol i legalizovati marihuanu,svi problemi bi se sami rijesili al haj to stoci objasni
Kada bi se zabranio alkohol u BiH samo 90 dana, svi problemi bi bili riješeni. Ali šta reći narodu kojem je dovoljno par gajbi pive da zaborave da su prevareni, pokradeni i da ih se pravi budalama svaki put iznova!
Kada bi se zabranili religija i nacional-šovinizam u BiH samo 90 dana, svi problemi bi bili riješeni. Ali šta reći narodu kojem je dovoljno gibira pred izbore da su prevareni, pokradeni i da ih se pravi budalama svaki put iznova!
@hogar_strasni Grijesis. Da se naredi da svi svoju vjeru tumace kako treba ne bi bilo ratova i mrznje. Oholost ljudi je toliko velika da se skrivaju iza vjere zbog svojih nekih interesa/mrznje, a to je pogresno jer nijedna vjera ne poziva na mrznju nego na mir skladnost.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To znaci napiti se, a ne doch kuci i zenu tuci
šta ti je volja..... .....za pićem