Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadasve skroman čovjek koji otvara muzej samom sebi. Crnjak...
Dedo ga nije vadio u svoje vrijeme
Safet gori od Pantelije...
na trećoj slici onaj lančić isto Yu-gi-oh.
Hahaha! Pametan čovjek. Ako ništa muzej ce imati siguran izvor prihoda
Koji ste vi sarajlije nakrade majko mila, pa vi ste nasli nesto na Mostar pricati kada vam je 45% ljudi u gradu iz Istocne bosne a ostali 45% su vam sa Sandzaka. Zivio Mostar Zivio Velez Usa seljacine
Sta je mamu vam vasu,ne valja vam Mostar,pa picke jedne sto nam dolazite onda ? mrs papci
rokni se glupane
Usta moja hvalite me...
Kad dobijem na bingu i ja cu sebi otvorit muzej... just for fun
U ovoj Bosni i Hercegovini nam nikada nije nedostajalo budala.
Ova bradata spodoba meni najviše liči na neko minsko - eksplozivno sredstvo
Pravi Idiot. On bi da prica o turizmu i turistima iz Turske i drugih islamskih zemalja? Prije nekoliko godina zatekao sam se sa porodicom na Starom mostu. Nosio sam foto aparat prolazeci pored ove havetinje. Valjda je mislio da smo inostrani gosti pa je bez ikakvog povoda poceo da verbalno napada sviju nas koji smo se tu zatekli, "Sta ste vamo dosli? Gubite se tamo kod vaseg Busha i Blaira..".iznoseci masu drugih nesuvislih prijetnji. I ovaj fundamentalisticki vilenjak supljira o turizmu i turistima???
Nadunduli se te ovoj 'havetinji' i svima nama kurca, lištički primatu. 'Fundamentalistički vilenjak' - vaš fašistički jad i očaj su stvarno za grohotom se nasmijat - nakon što se čovjek isplače s kojom gamadi dijeli životni prostor. Mrš nazad u pećinu ustašo, sikter!
POZITIVA MAXIMALNA
Legenda mostarska, a ove ustaške i ostale hablečine nek se napuše.
i ja bih se ljutio da mi neplate za skok.Vidi ti dedo daj nešto džabe iz radnje pa se ne ljuti.