84-godišnji Nigerijac
0
Mora se razvesti od 82 supruge
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
>Islam je najcistija vjera i naravno da nema pedofila ni homosexualaca,jer svi ne muslimani spadaju u te ne moralne skupine. ozenis dijete i onda guzis svoju zenu a ne dijete i samim tim nisi pedofill! naravno da si u pravu kad si slijep kod ociju.
Au pa ovaj se dobro podmirio,sa 170-tero dijece ,da mu niko drugi ne dodje na dzenazu,imace opet bolju i vecu dzenazu,nego mnogi ovde sto po njemu pljuju.Sto se tice komentara o Islamu,zamolicu sve kretene koji nemaju pojma o Islamu,neka se ne izjasnjavaju.Islam je najcistija vjera i naravno da nema pedofila ni homosexualaca,jer svi ne muslimani spadaju u te ne moralne skupine.
Vojnicino, bolje ti je gurni ga u svoju mamaru, bit ce joj drago! Onaj tvoj babo retardirani nije vise nizasto. Ne znam samo kako je tebe tako retardiranog uspio napraviti!? Valjda pijan, ne postoji druga opcija sobzirom kako ti je mama \"ljepotica\"! Toliko vojnice od mene! Sad mozes na drkanje pa na spavanje!
Iako ovo nema nikakve veze s datom temom , ja se ovom Tuzlaku najebem mamine pičke zbog njegove neinformisanosti i nepismenosti.
Neka...dosta jedna. i sa njom jedva na kraj
Haj\' priznaj tuzlak da ga i ti volis citimo u mladju. Najsladje je piche kad mu dlaka niche.
Zato u Islamu ima puno pedofilije i te brakove priznaje citava zajednica. Fuj
tako ti je to u Islamu, zato i nema homoseksualne pedofilije kao kod nekih drugih religija
boli ga tuki, kar\'o pola Afrike :) I to po vjeri, nije zabranjeno karati svoju ženu hhh
samo muslimani mogu ovo
\"Ups, pa ti si mi kcer!\" :))
170 djece!? kralj je...:D
joj frajera, smijem se kladit da ne zna ime svakog dijeta
jeboteee,al\' se on naj\'ebo!!!!!!!!!!!
to kralju