Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za@Kakanjac, jesili to predio svoje prezime,ustvari preveo na Bosnjacki jezik, prezime Kukanjac.Vidi se da ti je Milutin Kukanjac babo,dzabe se sepuris sa Muhamedom.Da si od Muhameda pisao bi Arapskim a ne Srpskim Kukanjcevim jezikom-ne lazi kukala ti majka tvoja,zavrsices u dzehenemu.
ne može se ništa normalno napisati a da nema nenormalnih komentara :( žalosno,postoji li admin ovdje ili neko već....bolesnici jedni isfrustirani
Muhammed je najbolje ima koje postoji,i najljepse... Ja sam musliman,ali mene je stid sto se Krscani,pravoslavci,jevreji..itd ubrajaju u ljude,cim vidis ev ove dolje nemuslimane kao sto su realista , TVRDI , isus ....itd,odma mi se ogadi covjek... I molio bi ove neke Muslimane,da ne govore neke recenice koje nisu provjerene.... I takodzer,nemojte psovat,nas islam uci da ne psujemo i da vjerujemo u Allaha,a ne da vjerujemo u ljubav,i ona 3 u 1 boga ko u ostalih vjera...
za realista rea+lista=realista srb+in=srbin=smrdin=genocidas turcin+srbin=kopile=smrdin ce to=realista i obilic bio jedan narod prljav koji je smrdio i smrdio i stalno se češao i srbio i nazvase ih srbi a njihovu zemlju srbija.
U XVI vijeku Srba i Engleza brojcano bilo je skoro podjednako. Sada Srba im 6 mil. a ovih 61mil. Sta uradise ratovi
Ima evropa nije da nema \"narandžaste\" iz glazgowa,etu,iru,pedere po crkvama,nacistu za .apu..ukljući se i ti malo i.suse pomozi nam.
Nisu tebe dzaba razapeli i to tvoji bijedo jadna,a i ponovo ce!Upravu si ponavljacete gradivo.Uskoro ces nanovo da se prikivas!Sretno prikucavanje habletino.
kako nece biti kada se kote ko stoka, ali ima evropa lijeka i za to. ko nije naucio u proslosti, ponavljace gradivo dragi muslimani
sta se cudite sto se takva imena nadivaju djeci..po svim pricama Islam ce da zavlada svijetom za nekih 15-20 godina i pametni ljudi se vec tome pripremaju...sad su djeca a za 20 godina ce im to trebati..jedini koji nebi smjeli da daju takva imena su smrdi .jer ime Muhamed je sveto za Muslimane sirom svijeta a smrdi ne dolikuju tome ....ZA realista-SMR-DI I BEZ KOMENTARA SVE JASNO
NEGO BRINEL VAS NEMUSLIMANE TO STO JE SVE VISE I VISE MUHAMEDA
Slabo djeluju lijekovi koje ti daju na Sokocu,trebali bi pojačati dozu izvini a koja si šifra,da nije šizofrenija?
cuj zabranjeno davati to ime ...!?? ma gdje si to prochitao!??? boze zakloni nas ovakvih i slichnih koji unose smutnju i nered,-amin!
Mogu zamisliti što je ime MOHAMED polpularno u pomenutim zemljAMA!!!!
blago tebi kad nisi svjestan koliko si glup i retardiran. bijedo smrdljiva
\"Zamolio bih poražene pripadnike i aktiviste velikosrpske ideologije i svetosavske demagogije da ne inficiraju svaku temu sa svojim bolesnim komentarima. Znam da ste poraženi i da u narednom periodu gubite i genocidno stvoreni entitet RS ali morat će te frustracije liječiti negdje na Šabačkom i Požarevačkom forumu!\" Legendo!