Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sta i ovi iz Republike Sumske misle da nisu u Bosni, ali ko je.be budale nepismene, koji se ne znaju koristiti kartom :)
kralju!! odavno ne procitah bolji komentar :D
Nek oni znaju gdje je Iran to im je najbitnije ! Međedi glupi
da bi se autori ovih tekstova morali sjetiti u kakvom okruženju oni žive. svaki peti bosanac je NEPISMEN, a svaki drugi vjeruje u piramide, ažbahe, drekavce, marokance nadriljekare i apokalipse, dok ih 95 posto smatra da žive u jadnoj državi, ali da su im za to krivi svi drugi, najmanje oni sami. iz naše perspektive u najmanju ruku je tužno rugati se BILO KOME na svijetu, od onih što po africi umiru od gladi, kolere ili side, do korejanaca, iranaca, kubanaca
I mi mislimo da su piramide u visokom:)
Možete biti zadrti kolko hoćete, ali ko god ne vjeruje da postoji Bosna i Bosanci neka ode u Srbiju i shvatiće to jednom za svagda. Tamo si jaro prvo Bosanac, a onda eto usput i Srbin. Možeš lagati sebi koliko hoćeš, dovoljno je samo jednom da se napiješ i s kilometar se vidi da si Bosanac kroz indigo, Bosanac 1/1, Bosanac na kvadrat, Bosanac, Bosanac, Bosanac, Bosanac, Bosanac Bosanac Bosanac Bosanac
nedo Bog nikom
Ma neobrazovan narod, kod nas teza osnovna škola nego njihov \"fakultet\"
I onda kazu Bosanci glupi, a mi znamo sve o drugim drzavama, a oni samo uce svoje a i to svoje ne znaju :) glupi zapad
Nase je da sirimo znanje svoje iz dana u dan i da znamo historiju jer nam je zajednicka koliko god pokusali da to negiramo. Lijep pozdrav :)
ne pobijam ja nista kralju moj.. samo znam da se spominje u X st.
NIkad se nije tacno utvrdilo, zna se da je izmedju 5 i 10 stoljeca, ali odkud sad tebi i slicnima da pobijas tolike godine postojanja? To je ono sto mene nervira, sto kad se prica o Bosni samo se prica o historiji 92-95 i o Osmanskom carstvu!
mislis u x stoljecu :)
Bosna se prvi put spomine u 5 stoljecu od strane vizantijskog cara Konstantina, i on opisuje kako daleko od Carigrada postoji zemlja koja se zove Bosona. Veliki carevi je spominjali i ti balo za racunarom pises neke stvari koje su cuo od ogranicenih i zarazenih umova. Ako hoces da pricamo o historiji izvoli.
Cuj internet kriv zato sto ne znaju gdje se nalazi Mount Everest. Pa bas internet je i najveci izvor znanja. To bi isto doslo kad bi enciklopediju poceo kriviti sto opisuje gdje se nalazi Mount Everest.
pa i bosnjaci misle da postoji bosna hehehehe
A kod nas u školama se uči koliko ovaca ima na Novom Zelandu....cccc