Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iako ovako nesto nije u prirodi zivotinje, zooloski vrtovi imaju negativan utjecaj na zivotinje, sto je logicno, te dugi boravak u zatocenistvu sigurno da je imao veliki utjecaj u ovom incidentu. Zivotinjama nije mjesto u kavezu.
Boze dragi kako je lijep, ja bih ga svaki dan cuvao i pazio
nije mogla da podnese da joj djete raste u zatvoru.
Sve u svemu, jadan slonic, a poznato je kakvo pamcenje imaju slonovi, tako da ce ovaj malisan najvjerovatnije imati traume citav zivot.
Mora da je mama bila na cracku, to je njihovo tipicno ponasanje, ili ubij dijete ili ga prodaj, a obzirom da je ova mama ipak slonica onda se odlucila za ovo prvo.
Evo jedna lijepa za neutješno slonče: …govoriš mi o ideji patriotizmu generacije da li je to skup interesa nekorisnih ljudi ili nešto vrijedno robije razgovarajmo o slobodi sjećaš li se Španije oh, Pavel neman je pred vratima…
Pariz ti je dao sebe Dio neba zauvijek Sto te muci na kraju puta Sjecas li se Spanije Zanima me dal bi opet isao u rovove Oh Pavel, neman je pred vratima Pariz ti je dao sebe Dio neba zauvijek Sto te muci na kraju puta i Sjecas li se Spanije....
tuga kako god okreneš. prava beba
Dusa draga
Jadno malo :((
Da mu pustimo onu od Šabana - Majko sve ti opraštam ? :DD
Sjebalo se ba slonče kad je vidio gdje se rodio, konta valja na roštilj kod ovih divljaka za koji dan garant :D
ši ši ši , mi ci caaa , ssaaa ee osssoo tous ton ton mi di nin di sii sii , hahahahahaha