Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spasila ga navigacija…
lik se zeni a ne zna ni kako mu mlada izgleda... a jel mu ono navigacija sto nosi na ramenu?
test test
crkva?! Ili meni nije dobro ili vidim pokrivene žene ispred 'crkve'.
Bog ti je dao drugu sansu
U pogrešnu crkvu boze baci ciglu
Kontam otkud Skaka u Indoneziji :)
i ja sam omasio drzavu,umjesto u svetoj Njemackoj ja u Bosni al evo zivi se na slamku...
Vi mislite da je to stvarno slucajno bilo...:D
Vijesti iz INDONEZIJE, kako je neko fulio GPS..... Klixe, dabogda vam djeca rak dobila i pocrkala u roku.
Gdje piše da je ovo vijest? Običan članak
Baš glupo. Da se ovo dogodilo nekom tzv bošnjaku, ne bi mi bilo čudno, da se izgubi. Svima je poznato da su totalno tupavi. A ovih džamija su natakarili na svakom ćošku. Milijarde eura sadake su utrošili na ove džamije, u koje malo tko dolazi. Služe kao centri za obuku islamskih terorista. I za zapišavanje teritorija.
Nisam ni ja za prekomjernu gradnju vjerskih objekata ali postavljati krst na svakim brdu gdje žive kršćani , to mi više liči na zapišavanje teritorije .
tko ti je u gacama.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Niko u Evropi nepiše šta se dešava u Indoneziji. Čak ni u Turskoj. A sve te zemlje imaju milijarde prometa sa Indonezijom. A BiH ima nula prometa ali piše posjeti nekih svadbi u toj zemlji. Zašto nešišete kao su Maleziju i Indoneziju okružili kineski ratni brodovi. Nemogu ni 100m od obale a kamoli od međunarodnog mora.
Ma maheru nije to ništa, tako isto na svadbu posrbljenim vlasima, dođu sejmani, pa umjesto mladoženje napumpaju mladu servkinju u sklopu prve bračne noći. :)