Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodje Mujo na proplanak sa sinom. I pokazuje mu gdje je sinoć jednu karao a njena ih je majka sa uzvišenja gledala cijelo vrijeme. Pita sin Muju: - A šta ti je njena majka rekla kada si je karao ? Blee, blee - ponosno odgovara Mujo.
znam da je tema crna hronika..al konstrukcije dijelova nekih rečenica su baš koma! \"nepoznati muškarac već dva mjeseca seksualno zlostavlja ovce po livadi\" \"u ta dva mjeseca koliko je crnac haračio po livadama pronađene su i dvije mrtve ovce\"... i...ako niste primijetili..u VB imaju kaznu za općenje s ovcom..i to najveća dvije godine!nepojmljivo za naše uvjete..kod nas možeš čitavo stado ovaca poj**** u svim selima BiH, pa onda preći na krave i kobile..ništa....
Ko zna, mozda su ovce dobrovoljno pristale... hehehe...
Bolesnik , vjerovatno je pokusao Britancima vratiti milo za drago (kolonizaciju), sveteci se nad britanskim ovcama. Jaooo te boli :))) , cike ovaca i mjesavine smrada ovce i nigera .Koji horor !!!
a upita li se iko sta sve ovce misle o ovom, mozda ce neko ovcije srce biti slomljeno, treba pustiti cojeka na miru ,kad ih jedemo i koljemo sta fali da cojek malo i umoci !
Ovoj sarajki zao sto niger nije nju usrecio :) Fakat tekst je zestoko bolestan, nemojte objavljivati ovakve tekstove ba... Da hocu da citam bolesne gluposti ne bih dolazio na sa-x.
\"nepoznati muškarac već dva mjeseca seksualno zlostavlja ovce po livadi\" još samo fali da mi te ovce uvozimo...
Jao fujjj fujj fujjj!Pa dokle ovaj svijet ide????Duplo vise zena na svijetu negomuskaraca i on opci sa ovcom???wtf???Sto ga ne poslaju malo na pretrazivanje??Morda da su mu to neke teske droge cim je pao tako nisko...fumj..jadna ovca..samo zamisli...fuj!
Jebali te crnci.
BOLEST
ja mislio nasli Mladica...
cuj \"crnac\"... da niste malo fuj sa ovim tekstom?
samo za lomače, haja sta sutra treba tako da ganja djecu po obdaništu a? samo lomača, kakve 2 godine phi
bogami dobro ih je crnjoj odradio :) dvije crkle mora mora da je bio divlji hahahahhaha
Sto bi rekli : Zene su za radjanje a ovce za zabavu :)