Britanska javnost šokirana
0
Mladi Albanci "poziraju" sa dugim cijevima
Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dabogda pocrkali majmuni jedni odvratni svoje frustracije lijecite dobro sakriveni iza kompjutera u sobama po coskovima izadjite u javnost pa to recite poturice i siptari pogani i smrdljivi niko nema gori od vas trebalo vas je sve pobiti dok je moglo!!! nemate nista pametno za reci majmuni jedni
poziraju i djevojke u novim haljinama
skotska je dio jedinstvenog etnickog prostora aljbanaca, tako da aljbanci u skotska treba da dobiju svoju nezavisnost!!!
Balkanska seljadija
gad.ovi jadni odjednom se vole albance,a kad im u sarajevu spomenes albanca i sandzakliju oni polude... i to ono rasisticki kako samo oni znaju.. ma po.ka.kim vam se na glave jadne, svi ste vi kako vjetar puse
Volim Siptare samo sto su Srbima yebali Keven na Kosovu (Nakad Sveta Srpska Zemlja)! Oni su Lijek za Srbe , a ne kao mi rade nam sta hoce a mi samo sutimo . Dok smo god ovakvi nikad od Bosne nece biti nista!
Ovo svakako ide na sramotu albanaca, bez ikakvog opravdanja, ali ovakvi članci su stvarno idelani za liječenje frustracija, pojedinaca tzv.\"komentatora\". Toliko \"Bošnjaka\" ima averziju prema Albancima kao da su ih Albanci klali po Srebrenici, I.Bosni, Krajini, iselili iz pola države, a kao da su ih četnici gađali ružama i karanfilima,a ne masakrirali gdje su stigli.Samo se vi držite Cece, \"Do koske\" i ostalog srpskog izvoznog \"materijala\", pa ako vas četnici opet budu klali sjetite se preioda izmedju 1992-1995. godine (osim ako u međuvremenu ne zaboravite). Redakcijo, u Londonu ima preko 50 bandi koji \"poziraju\" po internet stranicama, pa ako ste već \"objektivni\", onda nemojte biti selektvini. Ne zaboravite da u Haagu od Albanaca ima više i Srba, i Hrvata, ali i Bošnjaka - pa prema tome poziranje sa oružjem po internet portalima nije ni blizu zločina koju su počinili i Srpski i Hrvatski ali i Bošnjački osuđeni zločinci (doduše Bošnjaci siugruno ni blizu kao Srbi)
Svaka cast, treba se mahati njima puskama ispred nosa jer nevrijedi na lijep nacin. Svaka cast Albancima to je kamen temeljac i uzor covjeka koji nema straha. Da su u Bosni ovako hrabri i slozni, zgazili bi RUSIJU ko pljeskavicu. PODRSKA BRACI ALBANCIMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (BOSNA 4 EVER)
Pa ovo od siptara u inostranstvu ne iznenadjuje - cudo bi bilo da su kakvog doktora slikali (siptara). Eeeee, lake je lutriju dobiti nego to naci...
Ma svaka čast!!! Kosovari su četnike golim zubima porokali u Republici Kosovo, a sad će haman da ih rokaju i širom svijeta. Kosovari su HEROJI, i ovi momci na slikama su UZOR albanske nacije, kao što su monstrumi Karađić i Mladić PlČlĆ uzori većini GLUPlH pravoslavaca i Srbijanaca, ali i Bosanaca koji su posrbljeni. ;) Još jednom, svaka čast na fotkama momci! ;)
Djeca su vojska najaca, ubiti ko trepnuti... Mir svima i smirite sa sirenjem nacionalizma, imate i pametnijih tema... Nacionalizam nas je doveo ovdje gdje jesmo pa skontajte isplati li se...
BAVITE SE VI VASIM PROBLEMIMA OSTAVITE MENE I MOJU GRAMATIKU NA MIRU STOKO
ma u evropi su naodvrtaniji turci pravoslavci:)) kosove = srbija ---> al u KU..... hahaha
ma smijesno, dijeca neka... kakav organizirani kriminal
DIVLJACI - EUROPSKO DNO DNA!