Zanimljivosti
0

Mladenka pala na koljena pred očevim grobom na putu ka oltaru

Klix.ba
Fotografkinja za svadbe i vjenčanja iz Michigana snimila je dirljiv momenat kada mladenka, čiji je otac umro godinu i po ranije, pada na koljena na njegovom grobu na njenom putu ka oltaru.
Ka oltaru je vodio njen djed, ali je Paige Eding zatražila da stanu na groblju gdje je njen otac sahranjen prije 18 mjeseci, nakon što je umro zbog infekcije pluća u 45. godini.

Eding su preuzele emocije, srušila se na tlo i plakala je dok je Kari Wieringa fotografisala i zabilježila ovaj zaista dirljiv momenat.

Wieringa je, uz Pagienu dozovlu, postavila fotografiju na Facebook stranicu i uskoro je to postala fotografija koja je imala najviše dijeljenja i 718.000 lajkova. Postavila ju je i na Reddit.

"Imala sam zadovoljstvo da fotografišem ovo predivno vjenčanje prošlog vikenda. Prije nego smo počeli fotografisati, ona je željela stati na groblju, kako bi posjetila očev grob. Nisam neka plačljivica, to znaju oni koji me poznaju, ali kada je pala na koljena suze su mi same krenule niz lice. Divna stvar koja je upotpunila taj dan", napisala je Kari.

Njen otac je umro neočekivano u decembru 2011. godine. Jednog dana se osjećao loše i već naredni dan je odveden u bolnicu, gdje je umro. Uzrok plućne infekcije nije otkriven.

Paige se teško nosila s gubitkom oca, a pred oltarom ju je budućem suprugu predao djed.