Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepa gesta. Sve najbolje mladencima...☺️💪
Svaka cast sve najbolje
Ne znam zasto je ovo vijest, ja i zena smo isto uradili odnijeli u Dom Ljubice Ivezic i jos mnogi to rade!
Treba biti čovijek i gledati dobro u ljudima i pomoći i sve. Svi mi imamo sudbine.
Ovi sto daaju komentare ,pa to je sve go olos. Sustinu vijesti niko ne cita,al greske u jednom slovu ,nakon sto su oni provjerili na internetu ,to im je bitno. A gest ovog bracnog para, ili bilo koji gest ,koji je pozitivan, ne zanima ovu besposlenu raju koja daje komentare. Samo ,negativci. Nije cudo sto za nas u BiH malo ko zna u svijetu a mi smo samo jedna tacka na zemaljskog kugli.
Oni trebaju zdravstveno osiguranja. Ono osnovno, jeftino... A ne hranu.
Nisam ni mislio da su pridoalice u sarajevu to ucinile.
Urednici i škrabatori priloga Na Klix-u! Morate ponovo u školu, da gramatiku ponovite!
U Ohiju hahahaha
da ne bi korone ostadose beskucnici gladni,bilo kako bilo sve najbolje u novom zivotu,nije kome je namjenjeno nego kome je sudjeno da tu hranu pojede!