Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nazif Gljiva otkljucava sve brave.
OHR Trougao
Upravo tako - elektronsko ometanje - pa neka Sarajevo-X objavi priču o OHRu - sigurno je zanimljiva :-)
jeste li se konačno odlučili, radi li se o tome da vozači ne mogu otključati ili ne mogu zaključati vrata, pod hitno vam je potrebna kolektivna operacija mozga, stvarno ste jednistveni, objavite glupost, pa je još i napišete glupo, što bi rekli glup na kvadrat
suti bolan ne sramoti nas
Ja imam Golfa DVICU iz 1986. i nejmam centralnu bravu već mehaničku, tako da nemere meni to se desit ;)
Naslov ide ovako: Mjesto gdje se brave na vozilima ne mogu zaključati... a onda tekst ovako:Parkiranje uz cestu Crescent zabrinulo je do sada mnoge vozače jer nisu mogli da otključaju centralnu bravu. Lektoru jedinicu, ostalima pojačati dioptriju!