Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Frajer prodaje originalnu baklju sa ZOI 84 na eBayu za 10k$. Hajmo državo otkupi to ili još bolje istraži otkud mu ta baklja da je tuši po ebayu.
Ko da se jos uvijek odrzavaju hahaha
Kad smo vec kod japana na njih bacena nuklearna bomba ljudi za par godina se digli iz pepela, ovdje se piše o olimpijadi ko da je najbitniji dogadjaj u historiji čovječanstva. Ofirno je za grad da oco obilježava jer daje jasnu sliku svijetu da smo kasaba i selendra a ne nazovi metropola.
Benjamina i rahitični Avdić se već spremaju za proslavu 100 godina Mitsubishi-ja
To samo i moze u Japanu da prodje
Imao sam jedan Mitsubishi autic. To su bili oni autici sto kada ih stavis u vodu promijene boju. Koja je to bila furka za nas djecu ko se sjeca toga.
Sjecam se ja. Jedna od omiljenih igracki. Osim sto su mijenjali boju mogao si da im otvoris vrata a nekima i gepek a bili su relativno mali ali dobro napravljeni cvrsti nema sanse da ga slupas ono je bilo neko zeljezo nesto.
Ovo sa olimpijadom gore nego da me neko muci glađu