Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedini provalnik u ovoj prici je on...coEk se zesce 'provalio'...
Momci, no coment! 😂
A evo vidim vec su "muskarcine" pocele da dijele visoko moralne savjete... =/
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Joj tugo moja hahahah :P true story, današnje djevojke hahaha
Ko je to rekao hahaha da ima djevojaka koje su ružne pa im treba šminka, da ima djevojaka koje smrde pa im treba dezodoransi, pa im opet noge smrde, nekim čak ni tona šminke ne pomaže... a ima djevojaka koje su prelijepe i šminka im je totalno nepotrebna, ali je stave da se osječaju bolje i da su privlačnije.. ima djevojaka kojim miriše koža prirodno..
Kad volis nekoga volis ga da je ne znam ti kakav, kako bi onda kad bi se ne daj boze razbolila pa da mora u wc s njom i sl. Svakakvih ljudi danas,tuzno kakvu ulogu ima taj izgled. Ali eto to je samo moje misljenje.
U mnogo slučajeva ostaneš paffffff . . .
ma bjez.. to je ono gleda a ne vidi.. Mora da nije bio svoj dok su se zabavljali ili mu je ohladila dok je tup tup prvu noc :D
hahahaha koji kralj!
majko mila pa i ovo da procitam hahahah :D provala godine
Pa brate mili kako ćeš oženiti djevojku a ne znaš kako izgleda bez šminke...mislim ok ako je nije vidio bez odjeće i ovako i onako...ali bez šminke. I kaže raspadaju se brakovi, pa kako neće kad se vjenča nakon mjesec dana i sklepa dijete odma a još imaju po 18-19 godina i nezaposleni. Ne živi se od have. Al eto, sve u svemu, kako da je nije vidio bez šminke prije braka. Pa nije je oženio nakon 3 dana veze valjda majka mu stara. A i ja se razvezah k'o veliki :P
U Alziru majke po svadbama i sijelima dogovaraju brak djeci, rijetko koji ima priliku sam izabrati suprugu.
Prnula mu u usta
Poletio da se zeni, a ni lice joj nije vidio...
Skoro se vrtio onaj video kad se "zemska" koja je na spa tretmanu (lice premazano zelenom maskom) slucajno vidjela u ogledalu. Sama se sebe prepala. Kad je srce nije opalilo. Opakao sam od smijeha.
Mislim da će sud presuditi ispravno, a to je da budalaš plati ženi za prevaru i duševnu bol. Bože, kakvih sve umobolnika ima na ovom svijetu.
Alzirac: zeno skini Maskata.Zena: skinula maskata. Alzirac: Auuuu jebem te u FACATA
buuuu !!!!!
hahahahaha. odavno se nisam više nasmio ko sad
navlakusa.....prevarant........cuj 20 000 dolara odstete...........
Budi sudac ili odvjetnik, pa ostani u ovom slucaju ozbiljan xD xD xD