Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jao novinara, koja crna Engleska, ovo se desilo u Americi - "a waitress in Massachussetts was left astonished after business executive Ernie Boch Jr. left her a tip of $5,000" zar se u Engleskoj placa dolarima??
Mora da se i novinar, koji je prevodio text, jadnik potresao od bakšiša, pa je umjesto Amerike preveo u Engleskoj.
@furiosa123 Ma isti Rac ku Srbi i jedni i drugi
Moramo se malo ujednačiti Klix. Da li se radi o milioneru ili milijarderu, pominjete oboje. Mislim da se radi o značajnoj razlici :)
Ajde što Hrvati izmišljaju nepostojeće riječi i od svog jezika prave karikaturu, moraju li i Bih novinari izmišljati riječi ili je autor teksta iz Hrvatske pa bih ga pitao šta znači glagol "zapratiti". On kaže da je konobarica na fejsbuku zapratila milijardera. Hvala unaprijed.
i ja tako narucim sok i kafu bude racun 4.5 km dam petaka onaj konobar se slomi prebirajuci po novcaniku trazeci pola marke i taman kad konacno ih nadje, meni nesto bude zao i uzmem svoj kusur i kazem dovidjenja
Kakve sve budalastine ovaj klix pronadje i prevodi! Pa to je kulturocid!
A onaj usljo iz Ustikoline Brajlovic na Ilidzi konobarima uzima napojnicu...
kada sam procitao naslov, mislio sam da je ostavio makar 50 milja. kad ono 5 glava.
jes, jes Klixe, u Engleskoj se inače plaća dolarima :)))))))))))
webeni portal....
Niste trebali objaviti ime konobarice otice neki busandzeros da je roba
Izmisljotina !!!!
Ne'š umočit.