Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znanstveni rad.
Imam prvo izdanje ,nije lose procitat svaka knjiga ima svoju dusu !!!
...al će bude interesa iz balkanskih bantustana.
Zabranjene knjige izazivaju znatizelju i cesto sticu nezasluzenu popularnost upravo zbog zabrane. Hitlerova piskaranja su toliko losa da mi je zao jadnog Rudolfa Hesa kojem je netalentovani brkica diktirao te besmislice. Svi nakon njega su se namucili citajuci je, a on nesretnik morao da je prekucava i prepisuje. Toliko ga je to potreslo da je nacisto posandrcao i godinama kasnije iz cista mira sjeo u avion i posao u Englesku.
Pricajte sta hocete al cika Hile je bio ljudina..
ne znam po čemu je ova knjiga opasnija od "Kapitala", "Manifesta" ili recimo modernog skolskog seksualnog odgoja....Komunizam i neoliberalizam (koji djeluju zajedno) stvorili su daleko vise zrtava od naivnog fasizma koji se pojavi katkad kao reakcija i izlijev bijesa zbog nepravde koju nanose ovi drugi...Najvise nevinih zrtava ide na racun komunizma (sustavno likvidiranje neistomisljenika do danasnjeg dana) i neoliberalizma ( organizirani pobačaj, moralni kolaps...)
...staljina i pol pot imaju veze sa komunizmom taman ko i bog sa vatikanom i allah sa isis-om.
tamam da se nafuraju da ove "izbjeglice" iz Kelna potruju plinom
Treba nama jedan novi Hitler
@OtisoNaVrijeme, totalno se slazem SIEG HEIL!!!
sada ce internet sveznalci pricati kako je to sjajna knjiga . Naravno budale ne znaju da nakon Jevreja u konc.logore su trebali ici slaveni i nasi djedovi