Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pustite Memića Senaida se Ilidže ili Ibru Berila iz Trnova i za pola godine ćeš imati uništenu prirodu, zagađenu vodu , posječenu šumu i načelnika koji muca engleski, a tečno i pogrešno govori arapski. Ar ju tokin tu mi. Ibro Berilo bi ukinuo nacionalni park i napravio novu poljanu za arapske investitore koji će kupiti za kikiriki rijeke, planine i izvore. Kakvi medvjedi kakve mi međede imamo.
Moraju nesto jesti, bolje i borovnice nego da dolaze u selo da traze klopu, a covjek ko covjek ne moze nista ostat da on to ne dira, jadan medo, pravda za medu.
Da li je ova gospa sa slike svjesna da je branje borovnica cesljom kaznjivo te da time unistava borovnicu koja se nikada vise nece oporaviti? Koliko je Sarajlija nadrapalo na Jahorini sa ovim cudima, kada im je komunalna policija izrekla novcane kazne od po 200-400KM?
Nije to medo to je mama od @zeleniiii
@opetja2 Ahaha,drkadzijo bijedna,jel to naj pametnije sto mozes
ti si obicni moljac , slino jedna
dok ima borovnice za svakoga.. bice i mira :D
a dok je nas.. bice i medvjeda
Mozda bi nam bolje bilo kad bi ovi sumski dosli na vlast a ovi sadasnji otisli na njihova mjesta jer su ovi sadasnji za 25 godina pobjesnjali u gradu i civilizaciji
Sve do jednom
koja ljepota od prirode, a ljudi samo sjede po kafićima umjesto da idu u prirodu koja im je na dohvat ruke, ne znaju šta propuštaju...
labud terorist
Neće međed na međeda
Na Zelengori napadnut medvjed. Medvjeda je napala grupa pomahnitali berača borovnica. Medvjed sa inicijalima M.M je prosao sa tezim tjelesnim povredama. U izjavi za fenu je rekao da u životu nije vidio veći budala od ovih "birača" glasova, ondosbo berača borovnica.
Kakve se ovo cure setaju cudi me da ih nije pojeo.
Medo gleda svoja posla, bas ga briga :)
Ovo područje je naselio veliki broj medvjeda iz Sarajeva i okoline.
Kako je lijep