Donosi radost roditeljima
13
Maria Murray pravi prelijepe fotografije beba
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne bi ono otvorilo oči nema tih para :O
Hocu i ja jednu!
Mozeli mi neko reci gdje se nalazi Maria Murray za fotografije?
Pravim Zensku djecu 200 km po komadu , ak bude musko vracam pare.....
cool fotke :D
ide junak do junaka, ide Boš.njak do Boš.njaka, All.ahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju..
jao med medeni su...
Bebace su preslatke,ipak slazem se sa komentarima iznad da je danas svijet pun p.e.d.o.f.i.l.a tako da ovo bas i nije pametno.Posebno se zgrozim kada vidim veliki broj nasih \"pametnih majki na fejsu\"koje stavljaju fotke gole djece,pa i znani i neznani imaju pristup albumu.Ljudskoj gluposti nikad kraja.
E, hvala ti sto si mi to rekao. Da mi ne bi tebe, ja bih se danas oplodila. I kazem hocu i ja jednu, jer malo mastam, bukvo od bukve zabukvana. Odlicno znam sta sve trebe i ne smatram se zrelom osobom za isto. Sad slatko pod.uhni.
NICEEEEEEE
Idi u RS pa ces vidjeti da postoji.
Kad bi ova Maria ugasila blic i reflektore vidjeli bismo i oči ovih slatkiša...
Svaka je lijepa, ruzna beba jednostavno ne postoji.
jooooooooooooj kako slatko. Izbacili ste me iz takta. Moram sada ici na internet da pogledam nekoliko slika i video filmova o mucenju zivotinja, ratnim strahotama, krvavim scenama da opet dojem u normalu.
Pravim bilo koju djecu, samo da ga metnem ljudi.
Imas kamera na svakom koraku, photoshop ti je takodje dostupan, pokusaj...
@Hoće to tako STA SAD TI KO SUPER MAMA DAJES SAVJETE ...STFU