Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lol, za mora djevojka bit ko osusena grana da snjom mozes bukvu mlatit da bi se smatrala savrsenom linijom. Ocigledno da citate previse mozgotrovackih Cosmpolitan and Ellite magazina gdje prikazuju anoreksicne modele poplavljelih usta i podocnjaka al ne sminkom vec slabom cirklulacijom. Ova djevojka ima savrsene obline za svoju visinu a vi iskompleksirani il iskompleksirane bolesnice/ci trazite sebi stap da isklofate snjom tepih il sta vam se vec klofa i trese. uzas ...
postovani sa-xovci, ovo je reklama i vi kao informativni portal, toliko neinfrormisani i neprofesionalni sa takvom retorikom dozivjet cete krah, koji vam i sam zelim.
Ovo manekenka.Uz duzno postovanje,izgleda ko moja komsinica Sejda hanuma,inace dobro drzeca 70-godisnjakinja.
reklama za sta ..
u pitanju je reklama
digla glavu ko oficirska kobila. stvarno su ove zene glupe ko racku
Ja i Dzeko to uvijek radimo dvaput a poceli smo jos u cenifi u Velikom parku BIH4EVER!
Kakva je ovo debela manekenka? Nigdje veze.... :S
Ovo je bilo prije rata,kasno ste objavili ovo,jebiga.
Dodik je gurno!
kod mene bi ona pala bar 4-5 puta !
meni ovo liči na neku reklamu !
malo kasnite s ovim informacijama
Dvaput je dvaput