Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ahahaha,ne meres ni prnut ko coek...krasna Bosna...
ako prdnem u svojoj kuci, jel imaju pravo doci mi u kucu i pomirisat ?
Koliko je prno ovj na lici smrdiii... E da zabrane ispuštanje vjetrova u B i H Nebi se sušilo drveće u voćnjacima... Xd :)
Ja mislim da nemogu usvojiti zakon iz vise tehnickih razloga .navescu samo jedan : Ako neko pusti tihomira kako ce znati ko je ???????? PRD UNITED
DAJ BA NE JEBITE JEZA U LEDA HAHAHHA KOJI MERAK KAD GA ODVALIM LJEPOTA STOMAK MI RADI BOLJE HAHHAHA
Da se oni najedu graha vidjeli,bi oni...
Ovaj prijedlog zakona iznijela je tamišnja vlada, te je izazvao burne debate. 1. tamošnja 2. ili \'koji je izazvao burne debate\' (prijedlog zakona) ili \'te je (vlada) izazvala burne debate\'. Uposlite lektora, molim vas.
Jel to vazi i kada ficka prne?
Tamo necu putovati sigurno jer naplacao bi se kazni......
i tako buraz rezem ti ja sudjuk lagano, kad vraga.... nisam noz uzeo.. Do koje granice je dogurala njihova vlast poceli su donositi neke nove zakone pa eto cak i o zabrani ispustanja gasova (vjetrova) ili ti ga naski prdenju.. a ovi nasi vladari u vladi ni jedan obican dogovor, koji sudeci po njima je sve nego obican, ne mogu da donesu tj. da formiraju tu neku vlast.. I plate studentima domove i jos nekolicinu stvari veoma bitnih za dalju progresiju i napredak.. Nista, idem po noz..
kazu kod nas se najbolje prdilo u doba Austrougarske
Jeli ovo znaci da ovi iz RS nemogu vise preko grane
zaprdio bi ja njima ko ivan vasilije krstitelj osmi
Jest, dok ti ljudi ne pocnu umirati od zapetljaja crijeva retardu
A da ti njima obezbjedis da imaju sta jest, lako cemo za prdljavinu.
mozes misliti, prdilo se kako je ko htio...ccc