Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma super taj zakon...sta kazu od godišnje plate da mi uzmu mjesečnu e baš bi mi imali šta i uzeti hahaha... samo bi im rekao KOLIKO STE ULOŽILI U MENE ETO VAM NAZAD SVE hahaha nula maraka OMLADINA PO BALKANU LEŽI KUCI NE RADI...U SVOJIM NAJJAČIM I NAJPRODUKTIVNIJIM GODINAMA DOK PENZIONERI RADE NA POSLOVIMA I BUKVALNO ODLAZE SA RADNOM MJESTA U MEZAR ILI GROB SIKTER
Što južnije, to tužnije..... Al\' hajde...nek nismo mi najblentaviji..... Pa svi oni koji nemeju bračne partnere i djecu, nemaju poreske olakšice i po automatizmu plaćaju više, tj. punu stopu poreza. Dodatno oporezivanje se krši sa osnovnim ljudskim pravima !
Kda će uvesti porez na budale ko što su ovi iz ove lude partije?
Politicarima nema novca pa nasli po ovome da ukradu jos .... Sva sreca da se ljudi mogu uvijek odreci drzavljanstva pa si automatski oslobodjen svih poreza.
Ma sta ce im ovaj zakon, kad vec ulazu u svoje gradjane, najbolje da naprave random lutriju koju ce spojiti i vjencati \"sporne\" nezenje, pa da rijese prOblem... Aman gluposti, ja mislio mi najludji ali vidim ima i gorih.
treba uvesti porez na glupost onima sto se zene mladi
koja sranja teska...volim kada glupani pokusaju da lobiraju za svoje glupave stvari.. srecom, pa to ni u nasim balkan/banana drzavama ne prolazi
Ja i Meliha bi mogli ustedjeti na porezu u Makedoniji. Kad bi samo ona rekla:\"Da!\" ;-)
...makedonska država ulaže u pojedinca...e, slatko se nasmijah na sabahu...