Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"...koja kaže da joj se djeca razlikuju samo po obliku očiju.\" onaj prvi ima kose oci, a ostali - isto kose buhahahaha
a zamisli da ovaj jedan upozna neku pravo dobru trebu u buducnosti, kako bi se svi izredali na njoj......hahahahahaha
Isto c.e.ta.lji i komunjare, jedino ih po oznakama mozes razlikovat
...ipak je skontala da se zaznula kad ih je osisla...iz keca u dvicu :)
hahahhaha, preslatka fora.... ne serite puno!
Ufhhh, ne bih toj majci \"bila u kozi\".... Nije joj lako... jest da ih ovim sisanjem unakazila, ali Boze moj, svako radi i odgaja djecu kako misli da je najbolje... Mada, jedno je sigurno: uz ovakvu frizuru, otac sigurno nece kazniti pogresnog :)
e j... te nepismena bliznad.... il mozda blispod
naslov i tekst nidje veze! naslov kaze: majka uz pomoc brojeva na glavi razlikuje identicne djecake. tekst kaze: majka razlikuje djecu po obliku ociju, a osisala ih je ovako da ih uciteljica razlikuje! dokleeeeeee
Sta ti je majka.
isti samo razliciti ;)
Nose istu odjecu jer su to pravila skole, ne mora znaciti da u kuci imaju svu istu odjecu. A to za narukvice, kao da je problem djeci zamjeniti ih i tako se malo \"igrati\" sa svima :)
Ovo je dobro sutra kad odrastu jedan moze da zavrsi fax za svu cetvoricu. A za ostale zgode i pogodnosti da i ne spominjem.
Oblace ih isto vjerovatno zato sto im je tako lakse... Valja za svakog posebno birati :D A kad narastu da mogu sami u soping, nek se modiraju :D Ja takodje ne volim kad blizance isto oblace, ali razumijem u neku ruku :)
ccc sto unakazi djecu sa ovim glupostima, mogla je to bilo kako drugacije uraditi...ne moraju ako su bliznadi istu odjecu nositi to mi je bas bezze a to vecina praktikuje da ako su bliznadi nose isto ne moraju,a mogla im je i narukvice izraditi sa imenima , kako god samo ne ovo sto im je ona uradila
Ovo je vrh, njihov otac ih sa teškoćom razlikuje i ponekad se desi da kazni pogrešnog zbog nečeg što je drugi brat učinio. Na.je bes ni kriv ni duzan.