Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stavrno mislim da neke komentare uopšte ne bi trebali objavljivati. Dotični :)))) prijateljski ti savjetujem da se malo pozabaviš svojom psihom. I pitam te kako bi bilo da recimo neko o tvojoj sestri, majci ili rodici priča nešto ovako odvratno. Ne bih bila u koži tvoje potencijalne djevojke ili ne daj Bože žene... Stvarno si krajnje odvratan. A što se ovog slučaja tiče, ne znam šta da kažem. Jedno je sigurno. Ovako umobolni slučajevi samo se dešavaju Englezima i Amerikancima... Fakat Bože sačuvaj.
pa hajd vlašče jedno pošalji tu svoju sestru koju si obukao u bulu da i meni izglaba..meni ne mora glumiti nikakvu drugu osobu, samo ga lagano uzme i izglaba..ako treba doću ja mahsuz u beograd na tooring..
Zasto nesto ne prevedete sa njemacke stampe ili sa italijanske. Samo prevodite sta se desava u Engleskoj. Pa nisu vam Englezi susjedi . Npr: Macka prnula a Englezi to stave u stmpu a Bosanci to prevedu i stave u svoju stampu. Dosta vise desavanja iz Engleske na bosanskim portalima. Svi citamo Daily Mail i the Sun.
Nije vitre dala sedmorici braće
Što bi naši stari rekli - ma ona je garant nagrajsala :D
Šta ćeš tradicija je čudna stvar. Kad se samo sjetim tradicionalnog prava prve bračne noći po Serbiji. Jbte, 500 godina su im Turci sistematski ugrađivali genetski kod. Pitam se ima li imalo slavenske krvi u njih? Sve sami Anadolci. Kad ih vidiš glavatih i kosatih sa crnim gustim obrva i grivama i uporediš sa Anadolcima k\'o da su braća. Turci marš preko Drine. Bosna, Bosancima.
Joj, što je ovaj :)))) zabavan. Fakat bi bilo sevap mu uradit lobotomiju.
Malo žgebće garant đavo. A za ovog :)))) Idi bolan negdje pa se liječi.
Ja sam alergican na hisalmce ali nisam na Bule mladje.Nekidan mi jedna Bula Sarajka za 20 maraka tako djoku slatko izglabala i na kraju sok na ex popila da zamalo u nesvest nisam pao.Jbte kako Bule znaju zadovoljiti ...kazu da ih uce nene od malih nogu kako muskarce zadovoljiti,to je kazu hislamska tradicija
sa-x je kraljevski portal. cnn je mala maca.
Možda je mali reinkarnacija samog đavla.
Eh djeco, pricajte mi o tome, mog je morala dojiti nasa gica