Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fuj macka fuj.
Macke vole samo sebe ko Sebija..
Macke imaju mentalitet zene. Dakle, divne su, krasne su, vole da se maze ali ne mozes ih zajebavati. Psi su isto to samo su lojalni do smrti bez obzira na tvoj ponasanje!
ne kaze se dzaba "dobra macka"
@ogledalce Koliko sam puta klikn'o i ti se pojavila. klix...posle tebe bio bi prazan k'o pustinja !
Fuj. Macka je isto sponzorusa - hoce sve najbolje (hranu, brigu, polozaj) a zauzvrat "mozes je pomaziti". Beskorisna zivotinja, fuj. PSI SU ZAKON!
eto nek ti ker pomaze
Posebna su to bica, koja ce uvijek da rade po svom.. a ne kako tebi odgovara.. moglo bi se reci dosta tvrdoglava bica.. oni ce po svome pa kako god.. :-) I moje mace u vecini slucajeva.. kad im das da jedu.. prvo ce da se pomaze... pa tek onda da hape... Al su maze samo takve... :D A miseve kad love.. haha love samo iz zabave.. da bi se igrale.. i to im je valjda u genima.. a da ih pojede, to i ne bas...
Mačke nisu glupe. Znaju da je izvor svih njihovih potreba čovjek i skontale su ako si dobar sa vlasnikom dobićeš sve te dobre stvari. To je kad ih držiš zatočene. One bi najviše voljele da žive u prirodi i da se brinu same o sebi.
macka od nas trazi mnogo vise a ne samo hranu, ona ima svoje ustaljene navike, od hrane, igranja, mazenja, spavanja, ceskanja...........sve ima svoje vrijeme ..........eh ako to ne dobije kako je navikla onda se naljuti......pa grebucne malo........samo kao napomenu
moja jutros izginula , našao sam je pored puta :-((((
@DjangoDjulaga :(:(:(:(: ooooooooooooh :(:(:(
PRIKAŽI ODGOVORE (3)