Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...gospon mačkulinac, nije mudro bit automehaničar. sugeriram biti selebrity. poso je dobar, para laka. a i oboriš nešto wannabe mačkica, uprolazu. živizdrav bio, care, imaš pogled ko pol njumen.
Srce slatko hvala bogu pa je dobro.
A dusa slatka, neka je dobro
Meni se desila ista stvar . Od Sarajeva do Kaknja , oko 50 km sam vozio macku u motornom prostoru . Sreca neka kad sam krenuo nazad za Sarajevo u Kaknju me zaustavi bihamk i tako ga nadjemo 😁
prvo da je*em majku fiksnoj kamatnoj stopi i reklamama unicredit banke... drugo - miš mali, gdje se zavlači : )
A jojjj, imaju ovi mali vragolani obicaj ovako da se zavuku. Kod prijatelja je tako, dok je vozio, negdje nesto mjauce, a nikako da skonta gdje i sta, kad je stao i otvorio haubu imao je sta i da vidi. Sreca i ovaj je ostao ziv kao i ovaj mali slatki macak. :-)
@@mko hahahah Amko ako je vragolan ko ovaj, onda ga dobro cuvaj, mogao bi bez njega ostati pa i taj belaj. :P