Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imamo i mi zvijezde u parlamentu. Ljudi koji se ponasaju kao konji. Izvinjavam se zivotinjama za ovu usporedbu. Konji ipak rade i imaju vise obraza.
Hallo nemoj vrijedjat tako plemenite zivotinje.... xD
Kad se "muškarci" mogu ponašati kao djevojke,žašto ne bi mogla mačka da se ponaša kao pas !? :D
Vrlo je indikativno da si se po citanju ovog clanka prvo sjetio "muskaraca koji se ponasaju kao djevojke", s navodnicima pride. Ja bih se na tvom mjestu malo zapitao.
ako cemo po tome priroda nije dala ni muskarcu da se ponasa kao zena ni zeni da se ponasa kao muskarac ni macki da se ponasa kao pas to je ne prirodno
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
King :D
iako mislim da se ova mačka izvan videa ponaša kao tipična mačka, reklama je izvrsna.
napokon neko da napravi neku normalnu reklamu !
be a ramBro!!
Heheh sto je sladak :)
gti a jel i u tebe maca ovako cupava
Gledaj ovih kerova sto su dresirani nece da naopadnu mačka a naš bosanski PUJDO podero bi ga ko cigance napolitanku
Gluposti pričaš. To je sve do sredine i navike. Kod mene u ulici psi i mačke dosta toga rade skupa, a najćešće spavaju i hrane se. Niko ih nije treniro.
sanjin.custovic - jel ti zao sto si glup ?
mislim da svi moramo biti malo više pas
Crazy Cat :)))))