|

Luksuzna sahrana narkobosa u Rimu: Ružine latice iz helikoptera, zlatne kočije, muzika iz "Kuma"...

Luksuzna sahrana narkobosa u Rimu: Ružine latice iz helikoptera, zlatne kočije, muzika iz "Kuma"...
127
Piše: E. F.
21.8.2015. u 21:59
71
komentara
127

dijeljenja
Skandalozno luksuzan, a po nekima i bogohulan crkveni ukop Vittorija Casamonice, mafijaškoga “romskoga Rimskog Kralja”, o jadu je zabavio vlastodršce i crkvene poglavare u Rimu.
Naime, ispred salezijanske crkve sv. Giovannija Bosca, kao poziv na oproštaj od velikana, od ranog jutra bio je postavljen veliki poster na kojemu se nalazio pokojnik odjeven u bijelo i s krstom na prsima, kao da je papa, s natpisom: “Vittorio Casamonica, Kralj Rima”.


Njegova luksuzna pogrebna povorka uključivala je kako luksuzne automobile tako i kočiju te helikopter. Pred pogrebnom povorkom saobraćaj su čistili gradski redari, pripadnici rimske policije.

Superluksuzna mrtvačka kola pokojnika vukao je šestopreg crnih irskih konja s perjanicama, a nad povorkom je letio crveni helikopter koji je zasipao ožalošćene oblacima ružinih latica.


Orkestar je svirao muziku iz “Kuma”, da i slijepi shvate da u crkvenoj slavi i državnoj pratnji na onaj svijet odlazi umalo pa okrunjeni kralj rimske mafije, car kokaina, vojvoda ilegalnih oklada, barun nogometa i drugih sportova, knez pranja novca.

Čelnici Rima su ustvrdili da nisu znali za ovaj bogohulni ukop. Pilot koji je nadlijetao Rim i pogrebnu povorku nakon skandala je suspendovan.
Prijavi grešku


Komentari (71)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...