Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Bogu pa sam dosao do toga da me apsolutno ne interesuje sta drugi misle o meni.Ni od koga ne ocekujem nista a poci cu koliko mogu bez da nesto trazim ili ocekujem za uzvrat i ja rahat
Čovjek je čovjeku vuk!
@remzijas homo homini lupus :)
prijatelji se ne snimaju ima dvajest godina
"Ne ocekujem pomoc,i ne bojim se izdaje.". Oslonac na Boga a zatim na sebe. Sa svakim kafu popiti ali nikom plaho vjerovati :) Kad mi treba da s nekim prijateljski pricam,put pod noge i kod roditelja 😊 Nemam nesto vremena za druzenje pa sam se udaljila od dosta ljudi,ostalo je njih nekoliko s kojima se vise druzim,ali da smijem garantovati da su spremni da urade mnogo za mene - ne smijem..
A cuj,kad te vise puta pogresni uvjere da ne vjerujes,onda ne mozes vjerovati ni pravima. Jednostavno se bojim vezati previse. :)
Mudrost je naci sredinu,nesto izmedju tog dvoga. Rizikujes,ali nikad do kraja. Sto kod nas kazu "svoj ti pos'o",znam sta pricam :))
Uglavnom, mi smo najveci neprijatelji sami sebi....
Od kako sam ugasio fb smanjio sam broj priljatelja na 2. Barem znam da su iskreni. Ostalo sve spada u ovu drugu kategoriju. I jos nesto, treba znati napraviti razliku izmedju prijatelja i poznanika.
našli prijateljstvo s ćifutima testirati, bolan to nema prijatelja šta je vama
Komentar na sliku.. Ona ga lize a on se topi !
neka nema ovako je bolje, sve po novom je bolje eto vam
Najbolje ces ih provaliti kad uzmes para i krenes sve castiti jednu 10 dana ...svi cete zvati i slicno..i ond akad prestanes da placas vidi ko ce ostati sa tobom..to su ti prijatelji ostali ne...
@vlado.nine nece ostati onaj koji je s tobom zbog toga,taj ide traziti drugog takvog...znas kako danas kad pitas nekog e hoces vani oko 5 on kaze joj ne znam javicu ti. to znacicekaj da vidim sta ostali nude pa ako ne bude nista bolje onda moze cujemo se...ako ima nesto bolje onda e brate necu moci imam neke obaveze...vidim vani kad ljudi pricaju jedni sa drugima o cemu se radi..
Ja otkako sam se uhvatio u laži, ne vjerujem ni samom sebi, pa uglavnom nemam takvu vrstu problema. Što se tiče žena imao sam veliki broj ljubavnih veza, da ni dame u pitanju nisu znale za njih :)
@Luna.Luna Jesam tako su se pokazali da poslije njih ne vjerujem ni samom sebi. A vi slobodno iskušavajte već viđeno.
svi znamo da su školski prijatelji lažni. niste skupa zato što ste prijatelji već silom prilika. možda i ima prijateljstva u prvom, drugom razrednu osnovne. kasnije nema.
Ovo je tzv tracerska nauka.. naucnici objaljuju bilo kakve statisticke podatke.. samo da bi ispunili normu.. da bi ih finansirali.. ali super dodje portalima.. da popune program ;) zato jedan dan vidimo da kafa ubija a drugi dan produzava zivot..
nikada niko nije kupio prijatelja, a mnogi su ga jeftino prodali.!!
Ako imas dva prijatelja... bogat si covjek
@kiki tweety <3
@Ares 12th http://youtu.be/e-B5vCLAoqw 😀😀😀