Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja sam kao nestasni djecak komsiji posjekao 12 jabuka,jer sam se igrao drvosjeca. Nakon rata,kada sam kao malo stao na noge,zasadio sam mu 15 jabuka,5 tresnji i 5 sljiva. Nekih desetak godina me je grizla savijest jer je stvarno bio covjek za pozeljeti. Od tada,stalno jedni kod drugog ispijamo kafe,pive,jedemo Bajramske kolace.....
KONJINA, NAKON DVIJE GODINE SE PRIJAVIO MORA DA JE BOŠNJAK, JER NAMA SU TOLIKO IZAPRALI MOZAK DA DALJE NEMA. GLUPI DA GLUPLJI NE MOŽEMO BITI, 20 GODINA GLASAMO ZA SDA A SDA NAM NA SILU DONOSI ZAKONE O RADU GDJE OD NAS PRAVI ROBLJE. BOŠNJE BRAVO SAMO NASTAITE.
E hebi ga Muni,ti zasra i sefa i policiju.... :)
Hljeba mi ovaj nije normalan
U Njemačkoj se lopovi sami predaju i idu u tvorza. U BiH budu nagrađeni ministarskom foteljom.
Odmah sam znao da nije kriminalac iz BiH. Čuj opljačkao pekaru. Kod nas se pljačkaju banke i to bez grižnje savjesti :))
Po meni i treba da ga zbog pekare grize savjest, zna se koliki profit imaju banke, a koliki pekare. Takodjer banke su na razne nacine osigurale novac, dok ovaj u pekari mozda i nije toliko osjetio kada je pokraden, ali sigurno mu je gore nego da banku neku opljackaju. Btw banke i nama uzimaju preko kamata koliko im se moze, dok u pekaru odes da uzmes da bi jeo.
Sto ti je zapad jbt , kod nas bi stavio na Facebook status " Krimi rad brateeeeee , jaci smo od NATO-a "
hahahaha ne moze nam niko nista...............jaci smo od sudbine
Ne zaboravi sliku pistolja uz citat " ekipa mutnija od dunava"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)